Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@15:59:08 GMT

طرز تهیه مربای سیب گلاب

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۹۷۴۸۷

مرباها یکی از اجزای اصلی وعده صبحانه و عصرانه هستند که با کره و خامه طعمی بی‌نظیر دارند و شما می‌توانید با هر نوع میوه‌ای که دوست دارید آن را تهیه کنید. ناطقان: مربای سیب گلاب یکی از مربا‌های بسیار خوشمزه است که هم به صورت درسته و هم خردشده تهیه می‌شود. به دلیل سایز ریزی که سیب گلاب دارد بهتر است آن را به صورت درسته تهیه کنید تا ظاهر مجلسی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با مجله دلتا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه مربای سیب گلاب

    سیب سالم و سفت ۱ کیلوگرم
    شکر ۷۰۰ تا ۱ کیلوگرم
    آب لیموترش ۱/۴ پیمانه
    گلاب ۱/۴ پیمانه
    چوب دارچین ۱ تکه
    جوهر لیمو نوک قاشق چای‌خوری
    زعفران به دلخواه

دستور تهیه مربای سیب گلاب
طرز تهیه مربای سیب گلاب
مرحله اول

برای تهیه این مربا روش‌های مختلفی وجود دارد. شما می‌توانید این مربا را پوست بگیرید و رنده یا خرد کنید یا می‌توانید به شکل درسته آن را تهیه کنید که ظاهر زیبایی دارد. داخل یک کاسه مقداری آب و آب لیموترش بریزید و کنار قرار دهید تا سیب‌ها را بعد از پوست‌گیری داخل آن بگذارید که سیاه نشوند.
مرحله دوم

سیب‌ها را آبکش کنید و در یک قابلمه مسی یا لعابی بریزید. در حدی آب اضافه کنید تا روی سیب‌ها را بگیرد. چوب دارچین و به دلخواه چند دانه هل اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا به‌جوش بیاید. وقتی یک جوش خورد باید شکر را به‌صورت یکباره به سیب‌ها اضافه کنید.
مرحله سوم

حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا سیب‌ها بپزند و شربت به قوام برسد. می‌توانید به دلخواه زعفران دم کرده اضافه کنید تا سیب‌ها زردرنگ شوند یا بدون زعفران بگذارید تا بپزند و قرمزرنگ شود. فرصت دهید تا شربت به قوام برسد.
طرز تهیه مربای سیب گلاب
مرحله چهارم

در انتها وقتی شربت به قوام دلخواه رسید جوهرلیمو و گلاب را اضافه کنید. بعد از چند دقیقه مربا را از روی حرارت بردارید و گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف دلخواه بریزید و در یخچال نگهداری کنید. این مربا را کنار کیک شکلاتی خیس قابلمه‌ای بخورید.
نکات کلیدی در تهیه مربای سیب گلاب

    بهتر است شکر یکباره اضافه شود وگرنه سیب‌ها خرد می‌شود.
    در صورت دلخواه می‌توانید از کمی بادام یا گردو نیز در تهیه این مربا استفاده کنید.
    افزودن جوهر لیمو یا آب لیموترش مانع کپک و شکرک زدن مربا می‌شود.

برچسب ها: طرز تهیه ، مربا ، سیب گلاب

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طرز تهیه مربا سیب گلاب اضافه کنید تهیه مربا سیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۹۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد

به گزارش قدس خراسان، اسماعیل قربانی در جمع خبرنگاران در محل جهاد کشاورزی گناباد با بیان اینکه کار برداشت گل محمدی از سطح باغات شهرستان که از اواخر فروردین‌ماه آغاز شده است تا پایان اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۴۰ تن تر از سطح ۵۰ هکتار باغات گل محمدی این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گناباد با اشاره به اینکه از مجموع گلستان‌های شهرستان گناباد ۴۸ هکتار بارور و ۲ هکتار به صورت نهال است خاطرنشان کرد: ارقام گل محمدی موجود در این شهرستان رقم‌های مخصوص گلاب گیری با متوسط عملکرد ۳ هزار کیلو گرم برگ گل محمدی در هر هکتار است.

وی تصریح کرد :۹۰ درصد از محصول برداشت شده در صنعت گلاب‌گیری استفاده و بقیه به شکل‌های گلبرگ خشک، غنچه خشک، مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

قربانی تنوع اقلیم توپوگرافی و اختلاف ارتفاع از سطح دریا در مناطق تولید گل محمدی را از ویژگی‌های مهم این شهرستان بیان و تاکید کرد: این ویژگی مهم علاوه بر تأثیر در ارتقای کیفیت اسانس و گلاب تولیدی موجب افزایش تولید و برداشت گل محمدی در گناباد می‌شود.

فعالیت ۶۰ بهره بردار در زمینه گل محمدی

در ادامه علی موذنی، رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان گناباد نیز با اشاره به فعالیت ۶۰ بهره بردار در زمینه گل محمدی در این شهرستان اظهار کرد: در طی فصل برداشت گل محمدی به طور متوسط هزار نفر مشغول کار در این حوزه هستند.

رئیس اداره تولیدات گیاهی شهرستان گناباد با بیان اینکه گل‌های محمدی برداشت شده توسط ۱۲ کارگاه سنتی در این شهرستان فرآوری و گلاب‌گیری می‌شود افزود: پیش‌بینی می‌شود میزان برداشت این محصول نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته باشد.

وی کشت گیاهان کم آبخواه و استفاده از شیوه‌های نوین آبیاری را از جمله ضرورت‌های فعلی کشاورزی شهرستان گناباد دانست و خاطرنشان کرد: «گل محمدی» یکی از گونه‌های مهم گیاهان دارویی محسوب می‌شود که قابلیت کاشت در تمام مناطق شهرستان گناباد را دارد و جایگزین خوبی برای کشت گیاهانی است که دیگر در این شهرستان مقرون به صرفه نیستند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ترفند‌های تثبیت وزن بعد از رژیم لاغری
  • برداشت بیش از ۱۴۰ تن گل محمدی در گناباد
  • طرز تهیه ماست و خیار ویژه، خوشمزه‌ترین ماست و خیار عمرتان!
  • نان توت فرنگی یک نان خوش عطر و طعم و ساده
  • «تگزاس ۳»و «عطرآلود» به گیشه سینماها اضافه می‌شود
  • طرز تهیه و پخت ۴۰ کیلو مربای توت فرنگی توسط زوج آذربایجانی (فیلم)
  • طرز تهیه دمی گوجه یا استانبولی خوشمزه ؛ فوت و فن پختن دمی گوجه در کمترین زمان | با این ترفند سس گوجه فرنگی را خوشمزه کنید
  • طرز تهیه خورشت کنگر مخصوص مرحله به مرحله
  • طرز تهیه مربای بهارنارنج، مربای خوش عطر فصل بهار 
  • طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و فوت و فن‌ها